Press Page [NL]

Artikelen, woordgrapjes, gedichten, interviews en andere vormen van schrijfbijdragen over “Doing Life Differently”.

Er moet meer gezegd worden over anders leven en werken. Hoe kan je je leven op je eigen manier inrichten, zodat je er energie van krijgt. Hoe kan je met lef buiten de lijntjes kleuren, werken vanuit je hart en je eigen pad uitzetten zonder je aan de regels van anderen te moeten houden. Leven van binnenuit, luisteren naar je talenten en je unieke potentieel bereiken.

Kirsten heeft veel gereisd en 26 jaar in Engeland gewoond. Ze is mentor coach, spreker, verander expert, communicator. Ze heeft Psychologie gestudeerd en veel conventionele trainingen gegeven en binnen bedrijven coaching opdrachten uitgevoerd. Maar ze realiseerde zich dat er veel grotere problemen zijn binnen bedrijven. Mensen hebben zoveel meer talent, maar zitten vast in patronen van angst, weinig zelf vertrouwen en het gevoel dat er binnen de lijntjes gekleurd moet worden.
Kirsten begint graag het gesprek, provoceert graag gedachten en begint de discussie rond “doing life differently”.

  • Op het moment is Kirsten haar boek The Every Year Itch aan het schrijven die eind van het jaar uitkomt.
  • Ze is de schrijfster van The Bodybank (2011) en Diamond in the Mud (2010)
  • En schrijfster voor de Dutch Review Blog met 185.000 unieke bezoekers elke maand.
  • Kirsten helpt al jaren met het schrijven van presentaties en speeches voor Toastmasters en TEDx.


Natuurlijk kan je ook meer van haar werk lezen op www.kirstendebouter.com

 

 

 

 

 

Kirsten heeft een achtergrond en 24 jaar ervaring in coachen en presenteren in het bedrijfsleven in o.a. TomTom, Oracle, Qualcomm, Teva Pharmaceuticals, Hampshire Police, colleges/universiteiten. Voor haar eigen Blog op www.kirstendebouter.com schrijft Kirsten posts gebaseerd op haar ervaringen binnen bedrijven. Onderwerpen zijn o.a. potentieel, verandermanagement, succesvol ondernemen en het re-interpreteren van de term “work/life balance”. Ook schrijft Kirsten over haar ervaringen met individuele klanten- klanten die over het algemeen meer uit zichzelf willen halen, anders willen werken en naar meer betekenis zoeken.

Kirsten schrijft regelmatig artikelen voor de “Dutch review” Blog met meer dan 185,000 unieke bezoekers per maand.

Voor meer dan 10 jaar heeft Kirsten mensen geholpen met het schrijven van hun speeches en presentaties voor het bedrijfsleven en TEDx evenementen.

Kirsten heeft twee boeken zelf uitgegeven:

•   The Body Bank 2011

•   Diamond in the Mud

Op het moment is Kirsten bezig met haar 3e boek “The every year itch”, dat eerst in het Engels uitgegeven zal worden door Practical Inspiration Publishing in 2019.